Tidiga morgnar ställer till det…

… ibland och jag blir lite sämre på att uppdatera med flera inlägg om dagen som jag egentligen skulle vilja. Tråkigt! För jag tycker väldigt mycket om att skriva. Det är också ett väldigt skönt sätt att samla tankarna. Det är så galet att jag ibland när jag kommit hem från jobbet, i samma ögonblick som jag stiger över tröskeln så glömmer jag bort allt jag har gjort under dagen, haha! Men när man gör morgonradio, blir man som ett morgonsuddardjur. Helt i osynk med omärldens och 9-5-tiders-anpassning. Men så händer vissa saker på jobbet som man inte glömmer. Till exempel så var vår gäst i måndagens morgon i P4 dokumentärfilmaren Irene Lopez, som i det här stycket berättar om hur hon återförenades med sin far… Klicka här!

 

Facebook0Twitter0Google+0LinkedIn0Email