Första inskolningsdag på förskolan

Är bara för trött nu… Så många blandade känslor över detta med inskolning på dagis. Första dagen idag. Som om det inte räckte med tankarna som rör de kommande dagliga separationerna då man lägger sitt barns liv i andra människors händer, trevliga och kunniga, men ändå. Samtidigt så vaknar jag upp till rubriker i tidningen att så många barn i Malmö inte får någon plats alls. Och dom förskolor som finns är överbelastade, för stora grupper. För trötta pedagoger. Det är när man själv kommer i kontakt med något, som man tidigare bara har hört om, som man först fattar vad det handlar om på riktigt. Jag kommer ju att svimma när hon börjar i ettan om det inte blir någon lösning på problemen med skolan!

Nu. Nattning. God kväll på er.

Facebook0Twitter0Google+0LinkedIn0Email