Åh nej! Redan brutit löftet…

Jag sa ju att det ska bli ett inlägg om dagen men så var det ju fyra dagar sen nu. Har kommit att tänka på en grej, det måste vara en generationsfråga. Mina syskonbarn och andra som är yngre som jag känner och som har bloggar, dom bloggar sig IGENOM saker som händer. Jag kan inte göra det. Jag har insett det nu. Dom här fyra dagarna har varit tuffa. Lite för mycket att deala med. Orkar inte ens skriva om det nu efteråt, hur skulle jag göra det under tiden? Då är man väl för upptagen med att klara av situationen man befinner sig i? Eller är det detta som är mindfulness 2.0, att mitt i stundens hetta sätta sig ner och skriva ner vad det är man går igenom. Hmm… Måste köra en workshop med några av mina syskonbarn. Hur gör man?

Facebook0Twitter0Google+0LinkedIn0Email