Rädda Sverige och Linda Pira

Så stolt över att ha jobbat med honom och att ha honom som nära vän, Måns Mosesson som gör mig så stolt. Ni måste bara höra hans tredelade dokumentära serie som har sänts på Sveriges Radio P1. Den handlar en del om Sverigedemokraterna, men mer om deras väljarskara och kanske en del om vad detta partis genomslagskraft har haft för betydelse för Sverige. Ska inte säga för mycket. Lyssna på alla tre avsnitt!

Och så en låt som inte lämnar mitt huvud. Min nya idol Linda Pira. Som jag och Måns bjöd in till talkshowen i P1 som vi höll i tillsammans under en vecka när Nordegren&Epstein hade semesterledigt i somras. Då hade Linda Pira precis fått barn. Nu har hon börjat släppa fler låtar och den här heter Knäpper mina fingrar. Enjoy!

Facebook0Twitter0Google+0LinkedIn0Email