Finns liksom inga genvägar

Okej. Nu är man tvåbarnsmorsa, X antal kilon tyngre och X antal hårstrån fattigare (jag har tappat sjukt mycket hår i och med amningen). Och jag som har tagit mig lyxen att strunta i att vara fixerad vid hur jag ser ut såg mig själv i spegeln precis och konstaterade lätt att nu är det dags att börja ta hand om sig själv. Om inte för utseendet skull så för orkens. Vi brukar stoltsera med att Sverige är bäst för att vi vår föräldrapeng, men det jobbet som kvinnor gör när vi bär och föder barn går inte att värdera i pengar. Och om det ens gick undrar jag om det går att också få presentcheckar till en duktig massör och lite kompledigt istället för pengarna, så man kan få lite tid över till att träna och komma tillbaka efter en sån här resa.

Facebook0Twitter0Google+0LinkedIn0Email